E papritur, këngëtarja e dashur rrëfen vū̄ajtjet nga burri: Flija me çantën nën shtrat që të ikja… ama e tradhtovaSi rrallë herë këngëtarja e njohur dhe kaq shumë e dashur për publikun, ka hapur zemrën dhe ka rrëfyer detaje nga jeta e saj, që më parë nuk i kishte thënë.Mariah Carey tregoi se u martuar me producentin muzikor kur ishte 23 vjeçar, ndërsa ai ishte 43 vjeçar. Po në këtë martesë ajo është përballur me vështirësi, pasi Tommy Mottola e kontrollonte në çdo moment.“Unë nuk mund të flisja me askënd, pasi ishte nën kontrollin e Tommyt. Nuk mund të dilja apo të bëja diçka. Nuk mund të lëvizja lirshëm as në shtëpinë time. Flija me çantën nën shtrat që të ikja në çdo çast”, është shprehur ajo.

Por duket se ajo ia kishte marrë “hakun”, pasi tregoi se e ka tradhtuar me me Derek Jeter.

Tron̄̄̄ditës ishte dhe rrëfimki për fëmijërinë, kur motra kishte tentuar ta shiste.

Martesa e dytë ishte me Nick Cannon dhe pas ndarjes, ata morën në kujdestari nga njëri një prej fëmijëve dhe tjetri, tjetrin fëmijë.