E pazakontë/ Shqiptari në Mal të Zi në hall me komshinjtë, ja çfarë i ka ndodhur

Një ngjarje e pazakontë është regjistruar në Kravar të Ulqinit. Banorët i kanë dalë kundër një komshiu, për të cilin thonë se lopët e tij të egra po lëndojnë fëmijët.

Megjithatë, situata duket të jetë alarmante, aq sa dhe kryetari i komunës e ka thënë këtë.

 “Dëm i madh që shkaktojnë. Shkollën nuk e kemi hapur për shkak të fëmijëve dhe frikës se mund të sulmohen nga lopet që dalin në rrugë”, është shprehur Qazim Aloshi.

Nga ana tjetër një banor shprehet: “ Më kanë shkatërruar resadin, jonxhen, çdo gjë kanë shkatërruar, barin e thatë , dy herë kam shkuar në shtëpi te zotërisë, ai nuk dëgjon, sikur të ishte pa kokë. Ai kërcënon, është trim i madh. Dikush duhet të marrë masa, jo ne, por dikush kompetent”.