E pëlqejnë edhe shqiptarët, këngëtares i zbulohet detaji befasues, gjesti i çuditshëm që bën nëpër hotele

Ajo eshte nje nga kengetaret e dashura dhe te pelqyera per publikun e huaj dhe shqiptar.

Por ben pjese mes te famshmeve qe kane bere kërkesa të shumta dhe te cuditshme kur kane qëndruar në hotele.

Mariah Carey, në 2005, ajo festoi 35-vjetorin e ditëlindjes në Hotelin Baglioni në Londër. Me sa duket ajo rrethoi hotelin,shtroi një qilim të kuq për tu futur brenda. Carey mori me qira 15 dhoma dhe u përgatit me 50 valixhe.