E reja shkon në spital në gjendje kritike, direkt në sallë. Mjekët sh.okohen me çfarë i gjejnë (emri)

Vijojnë rastet që lënë pa fjalë mjekët. Në historinë e cudive shëndetësore është shënuar një tjetër rast.

Mjekët kanë mbetur të habitur pas heqjes së më shumë se 53 mijë paund stoli dhe monedha nga stomaku i një gruaje indiane.

Quhet Runi Khatun, 26 vjeçarja e cila ishte ‘e dobët dhe e amësht’ kur shkoi në spital më 16 korrik në shtetin e Bengalit Perëndimor.

Gjatë operacionit, mjekët hoqën 69 zinxhirë, 80 vathë, 46 monedha, ​​11 unaza hundësh, katër çelësa, pesë varëse nga stomaku i saj. Nëna e gruas tha se ajo vuri re se stolitë kishin filluar të zhdukeshin nga shtëpia e tyre, por ajo nuk kishte asnjë ide se vajza e saj po i gëlltiste.

Ajo tha se vajza i mori monedhat nga dyqani i të vëllait dhe shtoi se kur e pyesnin për gjërat që mungonin ajo qante.

Ai tha: -“Pacienti dukej i dobët dhe i amështuar në kohën kur u pranua në spital. Hemoglobina ishte aq e ulët saqë nuk mund të kryenim operacionin. Gjendja e saj ishte kaq e rëndësishme saqë iu deshën pesë qese me gjak. Ajo mund të merrte ushqim fizikisht, kështu që duhej t’ia fusje artificialisht ushqimin përmes gojës së saj”.