E rëndë/ Dy familje the.ren me th.ika, njëra shqiptare, tre persona përfundojnë në…Ka zhvillime në lidhe me një ngjarje të rëndë të ndodhur në Itali. Një tjetër person është arrestuar pas sherrit që përfundoi në përdorimin e thikave natën e 3 tetorit të kaluar.Mediat italiane raportojnë se i arrestuari është një nga pjesëmarrësit në përle.shjen midis shqiptarëve dhe rumunëve.Nga përleshja e dh.unshme me thi.ika në Caprarola midis një familjeje shqiptare dhe një rumune, tre persona përfunduan në spital, mes tyre edhe një i mitur.