E rëndë/ Pl.as g.rushti, dy të rinj dh.unojnë keq policin në mes të qytetitNjë ngjarje e rë.ndë është raportuar pak më parë nga policia. Uniformat blu njoftojnë se dy të rinj kanë dh.unuar një punonjës policie në qytetin e Tepelenës.Mësohet se dy kushërinjtë, Rediol dhe Elion Qibini kanë go.ditur punonjësin e patrullës në momentin që ky i fundit ka kërkuar të kryejë kontroll në makinën e tyre.Dy të rinjtë nga fshati Luzat janë arrestuar menjëherë.