E rëndë/ Qëllohet me dy pl.umba ish-futbollisti i famshëmNjë ate.ntat me ar.më i është bërë së një futbollisti shumë të njohur, që ka luajtur në Premieer League, Jermaine Johnson.Ai është qël.luar dhe pla.gosur në një s.ulm me makinë në Xhamajka mbrëmjen e djeshme.Johnson, një burrë dhe një grua u dërguan me urgjencë në spital pasi morën dëmtime të rënda. Sipas Jamaica Observer, Johnson, 40 vjeç, mori dy të sht.ëna në shpinë dhe bark.