E rëndë, v.des ish-portieri i njohur. Shkakun nuk do ta besoniNe nje kohe qe shifrat e v.iktimave jane te larta ne dite nga Covid-19, ish-portieri i Trentos në vitet ’80 dhe ’90 ka humbur jeten në moshën 61-vjeçare. Gynter Mair pesoi një shok anafilatik që i shkaktoi sulmi i disa grerëzave.Mair, trajner i të rinjve të Leviko Terme, ishte shtruar të premten në terapi intensive për shkak të alergjisë që i shkaktoi pickimi i disa grerëzave që më pas i shkaktoi edhe infarkt.Incidenti ndodhi ndërsa ai kishte dalë shëtitje me familjen e tij dhe papritur shkeli mbi një fole grerëzash, të cilat e sulmuan, duke e lënë në gjendje shumë të rëndë, aq sa ai nuk e fitoi dot betejën në spital.