E rëndë/ Zj.arr i madh në qytet, një pallat në fl.akë, ja dyshimiNjë pallat është përfshirë nga flakët mbrëmjen e sotme në qytetin e Durrësit.Mësohet se forca të shumta të zjarrfikëses kanë mbërritur në vendin e ngjarjes dhe po punohet për shuarjen e flakëve.Paraprakisht dyshohet se shkak për zjarrin është bërë defekt i një aspiratori në pallat.