E rëndë, zyrtari i policisë për.plas me makinë këmbësorinNjë aksident i rëndë raportohet se ka ndodhur sot në Fushë Kosovë. Një zyrtar policor atje ka go.ditur një këmbësor, duke e e pl.agosur.NGjarja ka ndodhur rreth orës 16:35, në rrugën “Dardania” Fushë Kosovë, ka ndodhur një aksident trafiku me lëndime, ku të përfshira kanë qenë një veturë e tipit Mercedes të cilën ka qenë duke e drejtuar një zyrtar policor dhe një këmbësor.Personi i aksidentuar është derguar me auto ambulancë në QKUK Prishtinë dhe është jashtë rre.zikut për jetë.