E shkreta vajzë, e t.merruar shkon në polici dhe zbulon çfarë i bënte ish-i dashuriArrestohet një djalë i cili ka përndjekur në mënyrë të vazhdueshme ish-të dashurën.Denoncimi është bërë nga vajza e re e cila ka pasur një lidhje intime me 21-vjecarin, dhe pas ndarjes, ajo është ndjerë e frikësuar nga kërcënimet e tij.“Nga specialistët për Hetimin e K.rimit në Komisariatin e Policisë Nr. 1 u bë arrestimi në flagrancë i shtetasit E. Sh., 21 vjeç, pasi në mënyrë të vazhdueshme ka përndjekur ish të dashurën, duke i krijuar asaj gjendje frike dhe pasigurie për jetën“.