E t.merrshme, shkoi në dasmën e të afërmit, por famijla merr vesh lajmin e rëndë. Uaa çfarë ç.mendurie

Kosova e cila ditet e fundit ka shënuar shifra alarmante të prekurish me k.oronav.irus dhe humbje jete prej tij, së fundmi ka degjuar një ngjarje te pazakontë pasi një person krejtësisht i papërgjegjshëm ka rrezikuar të bëhet shkak për infektimin e të tjerëve.

Një person i shtruar në spitalin Infektiv kishte ikur prej spitalit fshehtas për të shkuar në një dasmë.

Ende nuk dihen masat që janë marrë ndaj këtij personi që ka thyer çdo protokoll sigurie të mundshëm.

Analisti Nexhmedin Spahiu tha:

Janë organizuar çmenduri të tilla (i referohet dasmave) ka ndikuar në përhapjen e pandemisë në mënyrë masive. Shumicën e rasteve ku ka shumë të prekur janë nga këto çmenduri masive që njerëzit gjatë kësaj kohë. Madje ka pasur një rast që ka ikur nga spitali për të shkuar në një dasmë.