“E thirrën në emër, pastaj e vranë”, një vit pasi humbën djalin, familja në Dibër t.merrohet nga…

I hedhin t r itol në banesë Gazmir Kosiqit në Maqellarë të Dibrës.

Sipas “News24”, ngjarja ka ndodhur këtë të premte ne mengjes, në banesën e familjes që një vit më parë humbën djalin e tyre, i cili mbeti i v rarë po në këtë oborr që sot iu hodh t ritol.

Elsi Kosiqi, atëherë 32 vjeç, u e kzekutua në oborrin e banesës së tij.

NGJARJA

Rreth orës 01:30, k rismat e a rmës kanë t e rrorizuar pjesëtarët e familjes Kosiqi në Maqellarë. Në momentin që kanë dalë jashtë, ata kanë parë trupin e pajetë të 32- vjeçarit dhe menjëherë kanë sinjalizuar policinë, e cila ka mbërritur shpejt në vendngjarje. Pas kryerjes së veprimeve paraprake, blutë kanë gjetur dhe sekuestruar në oborrin e banesës së kësaj familjeje dy gëzhoja k a l lashnikovi.

Pasi e thirrën në emër, ishin tri të shtëna me a r mën e z j arrit që i morën jetën 32-vjeçarit.