E tm.errshme/ Pacientët me COVID kafshojnë mjekët, ua ç’ndodhi, zbulohet arsyejaNjë ngjarje e befasishme është shënuar në Romë, ku 3 emigrantë të prekur nga COVID, që ndodheshin prej disa ditësh të shtruar në spitalin ushtarak të Cielo-s, nuk donin të qëndronin më të shtruar dhe refuzimi i mjekëve precipitoi në dhunë.Ata qëlluan me grushte dhe kafshuan mjekët dhe infermierët që u përpoqën t’i ndalonin për t’u bërë rrezik për njerëzit e tjerë, deri në mbërritjen e policisë, e cila i arrestoi.Për këtë incident të rëndë reagoi dhe opozita italiane, e cila e quajti qeverinë Conte të paaftë për të siguruar jetën e qytetarëve të saj.