E tme.rrsh.me/ U deklarua e vde.kur dhe do i digj.nin trupin, përmendet papritur, sho.ko.hen të gjithë

Një ngjarje e pabesueshme ka ndodhur në Bangkok të Tajlandës, ku një grua është përmendur para pak se t’ia di.gjnin trupin.

Raportohet se një 70-vjeçare vuante nga probleme të rë.nda për shkak të rritjes së volumit të tiroides, e cila ndaloi papritur së marri frymë dhe mjekët e deklaruan të vde.kur.

Gruaja Phinij Sopajorn, u deklarua e vde.kur në 20 tetor në një spital të Bangkokut dhe familja nisi të përgatiste trupin për ritualin funebër budist, që parashikon lënien e trupit për tre ditë brena një arki.voli të ftohtë brenda tempullit. Funerali i parashikuar për në 23 tetor do të mbyllej me djegien e trupit.

Por më parë, siç e do tradita, burri i saj, Thawin Sopajorn, kishte nisur që ti lante fytyrën së shoqes dhe në këto momente ndodhi diçka e pazakontë.

73-vjeçari Thawin Sopajorn, vuri re se e shoqja nisi të lëvizë qepallat dhe të merrte frymë. I shokuar burri thirri fëmijët dhe thotë se, “I thirra pasi nuk po ju besonin fjalëve të mia dhe më thanë se kisha halucinacione dhe në atë moment e mendova dhe unë”.

Mjekët mbërritën në vendin e ngjarjes dhe konstatuan se gruaja ishte ende në jetë dhe e futën me urgjencë në reanimacion.

Gjendja aktuale e gruas është cilësuar nga mjekët si e kënaqshme, edhe pse patologjia është e padurueshme.