E tme.rrshme ajo që ndodh/ VIDEO sho.kuese, trupa serbe futen në Kosovë…Një ngjarje shumë e rëndë ka ndodhur. Xhandarmëria serbe është parë të jetë futur në territorin e Kosovës. Saktësisht në fshatin Karaçevë të Kamenicës.Një video e publikuar në Facebook, shihen 11 trupa që marshojnë në fshatin Karaçevë të Kamenicës, të veshur me uniforma të ushtrisë serbe dhe të armatosur.Kjo nuk është hera e parë kur xhandarmëria serbe futet në territorin e Kosovës.

SHIKONI VIDEON KETU