E tme.rrshme/ Kunati vr.au kunatën, mësohen emrat dhe ç’ndodhi në KamëzSapo janë mësuar identitetet e vi.ktimës dhe vr.asësit të kunatës nga ngjarje e rëndë e pasdites së sotme në Kamëz.Autori i këtij k.r.imi është Agron Tanushi, ndërsa v.iktima është kunata e tij, Jetmira Hasani.Nuk ka ende informacion se çfarë e ka shtyrë kunatin në këtë k.rim.