E tme.rrshme/  Ngjarja e rëndë, su.lm me ar.m.ë zja.rri, vd.esin 6 anëtarë të një familjeje

Si pasojë e një su.lmi me ar.më zja.rr.i kanë mbetur të vd.ek.ur  6 persona dhe disa të  tjerë janë plagosur në Gjermani. Sipas informacioneve paraprake autori i arrestuar për këtë vr.as.je dhe 6 viktimat njiheshin  më parë.

Sul.mi ndodhi pranë një ndërtese afër stacionit të trenit në Rot am See.