E trishtë, Covid shuan legjendën e kinematografisë që aq shumë e deshëmCovid i ka marrë jetën në moshën 90-vjevare legjendës së kinematografisë Rémy Julienne.I famshmi Julienne vdi.q pas një shtrimi në spital për një muaj në Loiret, Francë. I specializuar në skena të gjata aksioni, Julienne ishte pas dhjetëra marifeteve të paharrueshme në gjashtë filma të James Bond dhe gjithashtu punoi edhe pas Michael Caine në The Italian Job (1969).Në një karrierë që përfshin mbi 1400 filma, shfaqje televizive dhe reklama, ai kishte fituar zemrën e shumë e shumë fansave, të cilët janë ndjerë të trishtuar për këtë lajm.