E zhvati të bijën dhe ia la nënën të v.diste, ndodh b.omba në Polici. Pastruesja e Covid2 futet në…Policia e Tiranes i ka vene prangat sot sanitares se spitalit “Shefqet Ndroqi”, e cila i merrte para një vajze, që kishte nënën e saj të shtruar në spital.Specialistët e Seksionit për Hetimin e Korrupsionit bënë ndalimin e shtetases T. A., 58 vjeçe, banuese në Tiranë.Kjo shtetase i është prezantuar si infermiere shtetases E. S., 30 vjeçe, e cila ka kallëzuar se gjatë muajit dhjetor, kur nëna e saj ka qenë e shtruar në spital, shtetasja T. A. e ka mashtruar duke i marrë rregullisht shuma monetare nga 5.000-6.000 lekë.

Vijojnë hetimet për identifikimin e personave të tjerë të implikuar në këtë veprimtari k.riminale.