“Edhe i martuar edhe ia ka qejfi”, rrëfehet ish futbollisti i njohur… “vajzat …

Disa prej nesh na kujtohen historitë rozë të ish futbollistit shqiptar Redi Jupi. Ai simpatik nuk e lëshonin vajzat, por tashmë për të ka ndryshuar situata. I ftuar këtë javë në barin e emisionit “THUMB” ishte ish-futbollisti dhe analisti i njohur sportiv Redi Jupi.. I pyetur nga Fatma nëse e ka ngacmuar ndonjëherë ndonjë vajzë në klub, Redi është treguar mjaft i sinqertë në përgjigjen e tij dhe u shpreh:

“Jo të them të vërtetën nuk më ka ndodhur dhe më vjen keq për këtë. As jashtë vendit sepse andej është edhe më keq. Kur shikon ndonjë femër që të shikon është një vetëkonfirmim që ajo po të sheh sepse i pëlqen dhe këtu mbaron muhabeti”.- ka përfunduar ai, shkruan Blitz. Redi është i martuar dhe babai i tre fëmijëve të mrekullueshëm 2 djemvë dhe një vajze.