Edhe pak orë mbeten, zbulohet votimi. Ja ku renditet Shqipëria dhe Jonida Maliqi në Eurovizion

Kur na ndajnë vetëm pak orë nga nisja e finales së madhe, një lajm super i mirë vjen për Shqipërinë.

Interpretimi dhe zëri i Jonida Maliqit janë pëlqyer tej mase nga publiku europian, ndërsa mbështetja për të është e madhe edhe sot.

Mes 26 këngëtarëve që konkurrojnë në Eurovizion, Jonida Maliqi rezulton të jetë më e pëlqyera e momentit.

Duke parë renditjen provizore të votimit online në faqen zyrtare në eurovizionit vote.esctoday.com/ Jonida Maliqi rezulton të jetë më e votuara nga publiku.