‘Edhe po v.diqa, e kam shijuar jetën’, këngëtarja befason me deklaratën b.ombëKëngëtarja e njohur Julka Gramo mesa duket nuk ka ndërmend t’i bindet rregullave të distancimit social apo edhe masave strikte qe apelon cdo dite ministria. Ajo duket se ben pjese tek njerezit qe nuk e besojne Covid019 dhe thotë se nuk ka asnjë problem, edhe nëse v.des, sepse e ka shijuar jetën.Gjatë fjalës së saj këngëtarja tha se, nuk ka arsye që ajo të distancohet nga shoqëria, edhe pse në jetën e saj është shfaqur një person me të cilin ajo është impenjuar nga ana emocionale.Më tej ajo shtoi se e dashuron shumë familjen, por dhe nëna e saj e cila ka qenë një grua shumë e përkushtuar, i thotë shpesh që dil dhe shijo jetën.

“Edhe sikur të vdès nesër, e kam jetuar jetën duke i bërë të gjitha”, u shpreh këngëtarja në “Ftesë në 5” sot me Bieta Sulon.