Edmond Tupja e pranon publikisht: ‘E kam tra.dhëtuar gruan por nuk quhet…’

Edmond Tupja i ftuar në emisionin “Ditë e Re” në RTV Ora, mes batutave dhe humorit, tha se ka tr.adhtuar gruan pasi e kapën tri shtojzovalle dhe e përdh.unuan.

Shkrimtari i njohur shtoi se tra.dhtia quhet kur partneri ose partnerja të braktis.

Edmond Tupja: “Fatkeqësisht ose fatmirësisht e kam tra.dhtuar por nuk kisha çfarë të bëja më kapën tri shtojzovalle, tri vajza të bukura dhe më përdh.u.nuan. Kujdes nuk quhet tr.adhti. Tra.dhtia është fjalë shumë e rëndë. Do quaja tr.adhti ndaj të dashurës ose të dashurit një shmangie.