Eh çfarë po u bën interneti njerëzve, 22-vjeçari që kërkonte disa like bën gjestin e pabesueshëm

Qe mund tju ngelet kollaj qejfi nga performanca ne rrjetet sociale njerezve per te afermit e tyre, sot kjo nuk eshte me aspak nje cudi.

Një 22-vjeçar eshe bere lajm pasi u z.u me një person me nevoja të veçanta, ndërkohë që filmohej nga një miku i tij.

Ky i fundit dëgjohet përgjatë gjithë videos teksa e shoqëron ndodhinë në fjalë me të qeshurat e tij. Videoja e a gresorit Hefin Parker u postua në Facebook dhe Snapchat nga miku i tij, 19-vjeçari Ellis Kelman “sa për argëtim”, siç vetë ata u shprehën më vonë në gjykatë.

Pasi videoja u shpërnda për qindra e qindra herë, dy të rinjtë u shoqëruan në polici. Në video shihet se si Parker e nxit v iktimën e tij që t’i gjuajë dhe më pas i thotë të ulë duart poshtë dhe e g odet në kokë.

Kështu Parker u dënua me burg për 14 muaj e ndërsa miku i tij me 100 orë punë të papaguar.