Eksperti i okultit tregon arsyen përse nuk duhet t’i presim thonjtë natënGjyshërit gjithmonë këshillojnë që nuk duhet t’i presim thonjtë natës pas nuk është mirë. Duket si një mit që jo të gjithë i besojnë pasi nuk kanë një shpjegim për këtë.

Sipas ekspertit të okultit Altin Bogdani është e keq që t’i presësh thonjtë natën për të vetmen arsye sepse natën gjendra pineale seneale sekreton melatomin e cila është hormoni i krijimit dhe zhvillimit të jetës dhe i rigjenerimit të vetes

“Po është keq, nuk duhet prerë për të vetmen arsye sepse natën gjendra pineale seneale sekreton melatomin e cila është hormoni i krijimit dhe zhvillimit të jetës dhe i rigjenerimit të vetes. Ne kur presim thonjtë, të cilët janë elementi bazë i jetës që së fundmi është futur edhe në tabelën e elementëve kimik i quajtur thorjum, që do të thotë se thonjtë nuk duhen prerë asnjëherë natën”, shprehet Bogdani.