Elisa Spiropali flet për herë të parë, ja çfarë po ndodh me jetën e saj

Elisa Spiropali është në pritje të ëmbël dhe ka folur për herë të parë për këtë zhvillimt të ri në jetën e saj nga studio e ABC News, ku zëdhënësja e qeverisë komentoi në media për herë të parë lajmin e mirë.

Spiropali: Kjo ishte e papritur në këtë studio është një lajm i mirë për ne.

Milori: Pra ju prisni fëmijën tuaj të dytë.

Spiropali: Po jam në pritje të fëmijës së dytë.

Milori: Si po e përjeton?

Spiropali: Ma ka mbledhur, pak po jo shumë përveç tërmetit që na trondidi pak, të tjerat po shkojnë shumë mirë dhe mua më shtohet energjia dhe dashuria për punën dhe vendin.

Milori: Po ecën mbarë?

Spiropali: Gjithçka shume mbarë dhe nuk e konsideroj si pengesë po shumë mirë

Milori: Vajza po e pret mirë?

Milori: Kur mund ta kemi në jetë?

Spiropali: Këto janë gjëra që nuk thuhen por në fund të janarit, do e realizoj detyrën.