Emërohet shefi i i policisë së burgjeve në Shkodër, ja e shkuara e tij e “errët”

Tofik Sinani është shefi i ri i policise se burgjeve në Shkoder. Ai u emerua nga ministrja e drejtesisë në këtë detyrë, çuditërisht duke u rikthyer pasi ne gusht të 2018 u pezullua nga detyra e efektivit të Policisë së Burgut të Fushë-Krujës nga Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve.

Arsyeja lidhet me dhu.nën psikologjike, dhe fizike e cila dyshohet se është kryer nga Sinani ndaj një të bu.rgosuri në IEVP Fushë-Krujë. Nga dh.una e vazhdueshme, i bu.rgosuri ka tentuar të vetëv.ritet, deklaratë që e ka bërë në prani të familjarëve, dhe të zyrtarëve të IEVP Fushë-Krujë.

Pas verifikimit të ngjarjes, si dhe të dëshmive të të burgosurit, e të familjarëve të tij u pezullua nga detyra si polic Tofik Sinani. Akoma nuk dihet përse Gjonaj vendosi ta rikthejë në kete pozicion të rendesishem pikerisht në Shkoder dhe kush loboi për te.