Emiliano Sala kishte një të dashur sekrete. Letra që po i çmend të gjithë…

Pas dhimbjes për vdekjen e Emiliano Sala, futbollisti italiano-argjentinas që v.d.iq në avionin që po fluturonte, vjen deklarata e dashurisë që askush nuk e priste.

Një kthesë krejtësisht e papritur, e cila flet për një marrëdhënie që ka mbetur sekret deri më sot.

“Unë gjithmonë do të dua.” Ky është mesazhi i cili u botua nga lojtarja braziliane e volejbollit Luiza Ungerer, së bashku me një foto të lojtarit të futbollit.

Siç tha Ungerer, të dy nisën të shkruanin me njëri-tjetrin në vitin 2017 nëpërmjet rrjeteve sociale dhe sipas saj Sala ishte “një person i thjeshtë, me zemër të pastër dhe nuk bënte keq”./Përktheu: ShkodraNews