EMRI +FOTOT/ Ja kush është shkodrani që do v.riste mbrëmë, por u kap. K.rimi që bëri në 2014Personi qe shihni ne kete foto quhet Sadetin Erkoçeviq, 28 vjeç, lindur dhe banues në Shkodër.Ai eshte shkodrani i rr ezikshem, i ndaluar nga policia, para se te finalizonte nje v rasje ne Tirane.Ai eshte nje nga 31 personat e listes se shtetasve me te kerkuar nga Policia e Shkodres, i d enuar me 20 vjet b urg per nje v rasje te kryer ne vitin 2014.

sadedin

DENIMI 

Gjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër, me vendim të formës së prerë në datën 15.02.2018, e ka dënuar me 20 vjet b urg për veprat penale “V rasje me dashje” dhe “P rodhim dhe mbajtje pa leje te a rmeve e m unicioneve l uftarake”.

Më datë 10.05.2014, në një lolal me muzikë live, autori Sadetin Erkoçeviq ka v rarë me a rmë z jarri pistoletë shtetasin I.Y. dhe ka p lagosur një tjeter.