EMRI/ Punëtori me kë.mbë të thyer dhe go.ditje të rënda në gjo.ks, ç’ndodhi sot në jug të venditNjë ngjarje e rëndë mësohet se ka ndodhur ditën e sotme në zonën e Sarandës. Mësohet se një punëtor, 30 vjeçar nga Elbasani,. Ka shkuar më pl.agë të rënda në Spitalin e Sarandës. KreshnikBalla është paraqitur në Urgjencën e Sarandës me këmbë të thyer dhe g.oditje të rëndë në gjoks.30 vjeçari dyshohet të jetë rrëzuar nga një lartësi e madhe teksa punonte