Emri/ U s.ulmua me a.rmë, kush është kryetari i komunës që mbeti i v.rarë

Një i vd.ekur dhe një i pl.agosur në Vlorë.

Është ky bilanci paraprak i një ngjarje të minutave të fundit.

Vi.ktima besohet të jetë Argjil Gjoka, Kryetari i Njësisë Administrative Kotë në Bashkinë e Selenicës.

Ai ndërroi jetë në sallën e operacionit pasi kishte marrë një plumb në dorë.

Nga ngjarja ka mbetur një tjetër i plagosur.

Forca të shumta policore kanë mbërritur në vendngjarje.