Enca çmend kurdët, u bën atë që e prisnin prej kohësh

Enca është një nga këngëtaret shqiptare që ka arritur të ketë famë dhe përtej.

Ditët e fundit ka qenë në Kurdistan ku ka mbajtur koncert dhe ka dhënë disa intervista.

Në Kurdistan Enca ka shumë fansa të cilët i kanë bërë një pritje madhështore me dhurata e buqeta me lule.

Në një inervistë, gazetari i ka kërkuar Encës të këndojë në gjuhën e tyre dhe ajo i ka habitur të gjithë duke kënduar këngën kurde “Bew bew”.

“Unë mund të këndoj në çdo gjuhë”, shkruan Enca.