“Eni Çobani kap prej krahu dhe çon në gjyq trajnerin e VIP-ave, Xhemi Shehu u nxjerr foton”

Moderatorja Xhemi Shehu, në rrjetin social Instagram, ka publikuar një foto nga palestra, ku duket Eni Çobani së bashku me trajnerin e njohur Edmond Stafën të kapur prej dore, dhe mbishkrimi i Xhemit me babutë: Kur znj. Eni merr @edmondstafa-n për në gjyq.