Eni Çobanit i vjen në mendje i ati, për.lot teksa rrëfen amanetin e tij

Avokatja e njohur Eni Cobani ka postuar diten e sotme ne profilin e saj ne Instagram nje shkrim ku flet lidhur me babane e saj.

Eni shkruan:

‘Kur babai im i shtrenjtë më iku nga jeta po kurrë nga zemra, mendja dhe shpirti më la një pasuri të madhe personalitetin e madh të tij, emrin e padiskutueshëm si një profesionist i madh dhe një këshillë që s’duhet ta harroj kurrë. Më tha: ‘Mos harro kurrë që je vajza ime’. Prandaj miqtë e mi në çdo hap më del përpara figura e babait tim’, shkruan Eni.

Kujtojmë që babai i juristes ka ndërruar jetë 4 vite më parë dhe dhimbja për Enin vazhdon të jetë e madhe.