Eni Vasili mbyll emisionin pas sh.errit mes të ftuarve, njofton vendimin e papritur

Në puntatën e fundit të emisionit për kete sezon, gazetarja Eni Vasili vuri përballë Eduart Ndocajn, kandidati për kryetar të Bashkisë së Lezhës dhe ish-deputet i Partisë Socialiste me politikanë e avokatë.

Ndocaj ka deklaruar në lidhje telefonike me emisionin se hapja e 11 kutive të votimit në Lezhë do të zbulojë m.anip.ulimin e zgjedhjeve.

Ndocaj a.kuzoi kandidatin e PS-së Pjerin Ndreu se e ka k.ë.r.cënuar nëpërmjet njerëzve të tjerë.

Ndërkaq, Pjerin Ndreu ka ndërhyrë menjëherë duke deklaruar se ishte i qetë nëse hapeshin të gjitha kutitë e votimit të Lezhës dhe sipas tij procesi i votimit ka qenë model dhe nuk ka pasur asnjë problem.

Ndërkaq gazetarja Eni Vasili ka shpallur mbylljen e sezonit të Open duke falënderuar bashkëpunëtorët.