“Erdhi nga Serbia, ky është personi që solli gazin helmues në Tiranë”

Kryeministri Sali Berisha ka zbuluar mbrëmjne  e sotme se gazin lotsjellës e sollën nga Serbia.

I ftuar në Ora News, Berisha u shpreh:

“E ka sjellë banda e Gjolek Malajt, njëri nga banditët e 97, ai ka bërë importin dhe i ka sjellë.

Ato janë gazra luftarake që përdoret në trashe ose u hidhet grupeve terroriste të ngujuara për t’i nxjerrë nga strofulla. E paralajmëroj Edvinin të ketë kujdes, se populli i ka të gjitha mundësitë dhe aftësitë të reagojë me të gjitha mënyrat.

Nëse nuk do ti respektojë rregullat…”, tha Berisha në Ora News.