Erion Veliaj pa diplomë shkolle? Studiuesi plas b.ombën

Studiuesi Taulant Muka ka ngritur dyshime të mëdha mbi diplomë e Erion Veliajt.

Sipas Mukës, diploma ishte false, pasi mungonin disa elementë kryesorë.

Ndërkohë së fundmi, Muka ka nxjerrë një video, nga ceremonia e diplomimit në Universitetin e Sussex më 24 shkurt të 2016.

Në këtë Universitet është diplomuar edhe Veliaj, por ai mungon në ceremoni.

Në video dëgjohen emrat e personave të diplomuar, por jo emri i Veliajt.

Në këtë mënyrë Muka ka shtuar dyshimet se diploma e Veliaj është e falsifikuar.

Postimi i plotë

Shperndajeni 🙏
Si mendoni, do mungonte Erion Veliaj ne ceremonine e tij te diplomimit? Videoja eshte pjese e shkeputur nga ceremonia e diplomimit ne Universitetin e Sussex ne 24 Shkurt 2006, dita kur duhet te jete diplomuar dhe Veliaj. Pjesa ne video, eshte pjesa kur te diplomuarit ne Master te Arteve per Politike Europiane (dega qe Veliaj pretendon se eshte diplomuar) thirren per te marre diplomen. Ajo qe vihet re eshte se emri “Erion Veliaj” nuk thirret!

{“videoid”:”1560962370433″,”type”:1,”ratio”:0.75}

Veliaj mungon ne ceremonine e diplomimit on Vidnews.