Erla Mëhilli flet për dhuratat që i bën ish-deputeti i PDErla Mëhilli nuk është nga ato personazhe që e shohim shpesh në ekrane.Zëdhënesja e ish kreut të PD-së, Sali Berisha Erla Mëhilli ka në daljen e fundit publike në “Pushime on Top” ka zbuluar detaje interesante nga bashkëjetesa me ish deputetin, Keltis Kruja.“Ne funksionojmë dhe jemi bashkë sepse nuk jemi romantik as njëri, as tjetri”, ka thënë Erla në një intervistë për Ori Nebijan.

Ndërsa e pyetur se cili nga të dy bën më shumë dhurata, Erla u shpreh se, “Keltit edhe kur i duhet diçka nuk shkon në dyqan ta blejë, ja zgjedh unë, ndërsa unë e kam me qejf t’i bëjë dhurata vetes me lekët e Keltit, kështu që me rregull treshi i bie që ai bën më shumë dhurata”.

E pyetur se si është Keltis Kruja si baba, Mëhilli ka thënë se, me ardhjen një jetë të djalit të dytë, Kelti e ka ndihmuar më shumë edhe pse panolinat e bebit nuk i ka ndërruar kurrë.