Ervin Salianji rrëfehet: Ja kur kam qarë me lot

Ish deputeti i PD, Ervin Salianji, në një intervistë për Ora News, thotë se ka qarë kur kanë lëshuar bashkitë për socialistët.

Ervin Salianji: Në momentin kur isha në bashkinë e Devollit dhe shihja demokratë, qytetarë dhe njerëz që mbështesnin prej kohësh kauzën e PD dhe dridheshin nga uzurpimi apo nga pushtimi, pa diskutim që edhe vetë kam lëshuar lot.

Kjo është një sakrificë që bëjnë demokratët, por është një sakrificë që i shërben në fund interesit publik.

I gjithë aksion opozitar do të matet në ditën kur të arrijë apo jo suksesin.

Për Salianjin lënia e mandateve e ka rritur besueshmërinë tek Partia Demokratike. Sipas tij Rama po qeveris si një despot dhe jo si një kryeministër i një vendi demokratik.