“Evlati im…ta çojnë atje ku vr.anë Dritën dhe ta hedhin po në..”. Babai i të riut mbytet në lot: I zoti i hallit…

Dëshmi të fo.r.ta vijnë nga familjarët e 3 të rinjve të arr.estuar për vr.asjen e Drita Saliajt. Babai i 26 vjecarit Ervis Zotaj, kërkon dë.nim me vd.ekje për të birin.

I pyetur nga ‘Top Channel’ për ngjarjen, babai i Ervisit, thotë se për të birin duhet dë.nim maksimal.

“Ta vrasin. Nuk ma merr mendja se evlati im ta ketë bërë, por nëse e ka bërë le ta çojnë në mes të Mallakastrës dhe ta vrasë i zoti i hallit dhe ta hedhë atje ku hodhën atë (Drita Saliaj).

I pyetur nëse ka frikë nga ndonjë hakmarrje, ai thotë se gjithçka mund të ndodhë por kërcënime nuk ka patur.