F.rikë se do e v.r.asin, Izet Haxhia dhe e fejuara e tij merret në mbrojtje, ja ç’po ndodh te 302-i, avokati paralajmëron…

Avokati Idajet Beqiri ka treguar se pas incidentit të datës 9 tetor 2019 ku u perfshi Izet Haxhia si dhe pas ndërprerjes për një javë të deklarimeve të tij, institucionet përkatëse, kanë marrë një serë masash në mbrojtjen dhe sigurinë e jetës së Izet Haxhisë dhe të fejuarës së tij Eriona Paruca.

“Janë marre masa të posaçme sigurie në Burgun 302 ndaj Izet Haxhisë. Thuajse ka ndryshuar plotësisht i gjithë regjimi i ruajtjes së tij, i kontrollit të ushqimit, i shoqërimit të tij në takimet me avokatin, me të fejuarën e tij, gjatë komunikimeve telefonike etj”, thote avokati Beqiri.

Mesazhi i Idajet Beqirit:

Ndër të tjera, mesohet se Haxhia pritet të fitojë statusin e të mbrojturit të drejtësisë.