Fajdet/ Paulin Radovani nuk paraqitet në gjyq, gjykata e Apelit merr vendimin

Gjykata e Apelit Shkodër liron 6 nga te ndaluarit te operacionit Maranaj .

Shkodra News ka mësuar se pasi u mbyll çështja e të akuzuarve për fajde, u zhvillua dhe ankimimi i bërë nga ish-perfekti Radovani.

Të pranishëm nuk ishin as djemtë, të cilët janë në kërkim, as vetë Radovani, e as avokati mbrojtës.

Nga te dyshuarit per dhenie fajdesh per dy djemte ish prefektin Paulin Radovani nje person ka mbetur ne arrest me bu.rg me afat dhe 5 te tjere ne arrest me burg. Per Berhan Alija, Edi Memçaj, Artan Dragoni, Ilir Sokoli, Pashko Vuksanelaj gjykata vendosi arrest me burg.

Gjykata e apelit jep burg me afat 60 ditor per Lulzim Sylja per te pare gjendjen shendetesore. Gjykata e apelit jep detyrim me paraqitje per Naim Ahmeti, Adri Bala, Eduart Fusha, Vinko Nikprelaj, Elidon Qerimaj, Marjan Bregu./ShkodraNews