Falli i “psikologes”nga Fieri, si shkon fati i vajzës së dashuruar me ministrin Cakaj?

Në Qenas të Fierit, te zonja Tepi. Ajo thotë, se është psikologe dhe jo fallxhore.

Vajza i drejtohet asaj, pasi thotë, se ka rënë në dashuri me ministrin e jashtëm Gent Cakaj dhe merr si këshillë nga zonja Tepi, që ta pranojë një shtëpi, që Cakaj do t’ia blejë, pasi është i kamur./Stop