Familja Murataj nis revanshin ndaj shtetit, vajza e Admirit kërkon hetim për FNSH-në

Avokati i familjes Murataj, Arbër Hoxhaj, ka kërkuar ndjekje penale dhe kallëzim për punonjësitë e FNSH, të cilët v.r.anë Admir Muratajn, në Prokurorinë për Krime të Rënda.

Ai ka kërkuar hetim për v.r.asjen e Muratajt.

“Ka 6 të arrestuar për grabitjen por asnjë të arrestuar dhe ndaluar për vrasjen e Admirit”, është shprehur avokati.

Avokati me prokurë të posaçme nga vajza e Admir Muratajt.