‘FBI-ja shqiptare’ gati! Ambasada e SHBA plas deklaratën bombë që drithëron politikanëtByroja Kombetare e Hetimit eshte plotesuar dhe pritet te nise punen. Ajo eshte cilesuar nga SHBA si FBI-ja shqiptare.Ambasada amerikane ka reaguar sot duke i uruar suksese ketij organi te pavarur.“Urime 28 hetuesve të sapoemëruar të BKH-së! Këta individë janë testuar dhe janë duke u trajnuar. Shtetet e Bashkuara janë krenare që mbështesin këta individë, ndërsa ata ndërmarrin fazat e tjera të trajnimit të tyre dhe ndihmojnë për të çuar përpara reformën në drejtësi. Ne i urojmë fat të mirë të gjithë atyre që kohët e fundit kanë dorëzuar aplikimet e tyre për të qenë pjesë e grupit të dytë të hetuesve të BKH-së”.