Fejohet dhe tregon unazën në internet, vajzës i ndodh ajo që nuk i shkonte ndër mend kurrë

Po juve, ju duket e çuditshme, apo mendoni se zgjedhja e tyre nuk duhet gjykuar?

Sepse komentuesit ne rrjetet sociale e kane bere per uje te ftohte nje vajze e cila ka publikuar foton e unazës që i dhuroi i fejuari pasi e propozoi për martesë. Ajo eshte tallur prej tyre pa fund.

Nusja shpjegoi që ajo është duke iu larguar traditës me unaza tepër të shtrenjta, dhe që preferon që ato para t’i shpenzojnë më mirë me udhëtime, por kjo nuk i ndaloi komentet.

Një nga komentueset i thoshte “hiqe mbajtësen e çelësave nga gishti dhe na trego unazën e vërtetë”.

“Është aq mjerane sa më trishton ta shoh”, shkruante një komentues. Të tjerë i thoshin të mos lodhej fare ta mbante.