Fenomeni i pazakontë/ Për të mos u humbur, çfarë do ndodhë më 21 janar

Ky janar duket se do të sjellë një fënomen të pazakontë që pritet të shihet nga të gjithë.

Bëhet fjalë për datën 21 janar, ku pritet të ndodhë fenomeni i  superhënës së kuqe.

Eklipsi hënor do te ndodhë në agim (më saktesist nga ora 05:41 deri në orën 06:43, duke arritur maksimumin e tij në orën 06:12) ndërsa në orën 23:00 të dt 21 janar sateliti tokësor do të gjendet në perigje me planetin tone, dmth në distancën më të shkurtër dhe për këtë arsye do te duket e stermadhe.