Fevziu u nxjerr bojën 3 prezantueseve shqiptare, ato kanë një sekret te buzët

Blendi Fevziu me tetë të ftuarit e tij mbrëmjen e të mërkurës diskutoi mbi bukurinë, si ka ndryshuar përcaktimi i saj ndër vite e dekada dhe sa po ndërhyjnë mjekët estetistë.

Pa zbuluar identitetet, gazetari Blendi Fevziu solli shembullin e 3 prezantueseve të njohura shqiptare, për të cilat tha se janë të gjitha me buzë njësoj.

“Këto janë buzët e 3 prezantueseve të njohura televizive në Shqipëri, janë të gjitha njësoj. Të gjitha njësoj, njësoj, njësoj komplet. D.m.th. duket se edhe masën e fryrjes e kanë të ngjashme dhe hajde bëje dallimin. Duket një lloj bukurie, e cila në një farë mënyre nuk lidhet edhe me karakterin. Bukuria është edhe një shprehje e karakterit të gjithsecilit, është thënë gjithmonë, por mesa duket sot është një shprehje e karakterit të edhe të mjekut estetik”, tha ai.