Fitoi miliona në llotari, 23-vjeçarja jep lajmin t.r.agjik pak ditë më pas: Nuk kam q.arë kurrë kaq shumë…

Nuk i buzeqeshi dot fati ne te dyja aspektet. Fitoi 1 milion £ në EuroMillions por e reja merr lajmin t.r.agjik.

Jane Park njoftoi se ishte shtatzënë dhe priste fëmijën e saj të parë muajin e kaluar.

Kur dha lajmin ajo tha se nuk mund të ishte më e lumturse kaq pasi kishte fituar edhe shumen e majme.

Por 23-vjeçarja njoftoi të enjten në mëngjes një lajm qe e ka shkaterruar ate. Kishte humbur fëmijën dhe kishte abortuar.

Ajo tha: “është ora 4 e mëngjesit dhe jam zgjuar, e ngarkuar shume emocionalisht. Asnjëherë nuk kam menduar se do të duhet ta them këtë, por kjo shtatëzani thjesht nuk ishte e destinuar te vazhdonte. Asnjëherë nuk kam qarë kaq shume në jetën time, por me nënën time për krah e di se do ta kaloj këtë”.